MENU
Zakladnica

spominov

Emotional Storytelling by Sanja's Visuals

Fotografiranje novorojenčka v studiu ali doma na gorenjskem in v Ljubljani.

Fotografiranje novorojenčka v Simply Love studiu

Domov ste končno pripeljali majhno kepico sreče, imeli prvih nekaj neprespanih noči in veliko nežnih trenutkov. Pravi čas je, da poskrbimo za prve fotografije vašega novorojenčka. Tako hitro mine in tako hitro odrastejo, zato so prve fotografije čudovit spomin. Življenje je čudovit kolaž neprecenljivih trenutkov in spominov,  verjamem, da s svojim delom ustvarjam lepe trenutke, ki vam bodo ostali v spominu za vedno.

Na koncu strani mi pošljete povpraševanje s predvidenim rokom poroda in bomo preverili razpoložljive pakete in termine.

O fotografiranju novorojenčka

Kdaj rezervirati fotografiranje?

Priporočam, da fotografiranje za vašega novorojenčka rezervirate tako zgodaj kot je le možno. Mlajši otročki (7 – 14 dni), zelo globoko spijo in dopuščajo več dogajanja okoli njih, kar seveda vpliva na končne fotografije. Starejši od 14 dni so po navadi bolj zainteresirani, kaj se okoli njih dogaja in prav zato se proces fotografiranja podaljša. Najbolje, da 48 ur po tem, ko malček priveka na svet, pokličete in preverite kakšne so terminske možnosti za fotografiranje vašega malčka.

Kako lahko rezerviram termin?

Si želite fotografinjo, ob kateri se boste počutili sproščeno in bo vašo zgodbo ujela, takšno, kot je?

Pišite mi na info@sanjas-visuals.si ali pokličita 040 908 663.

So na voljo tudi posebni paketi?

Na voljo so fotografiranje nosečnice, fotografiranje novorojenčka v porodnišnici, fotografiranje novorojenčka, časovnica, ki zajame celotno obdobje od nosečnosti do 1 leta dojenčka.

01
02
družinsko fotografiranje, fotograf, fotografiranje nosečnic, fotografiranje novorojenčka v studiu. Belo. preprosto. ljubljana. radovljica

Prihod in naj se fotografiranje začne

Ob prihodu je čas za hranjenje in preoblačenje, če je to potrebno ter pripravo scen, kjer bo malček fotografiran. Skupaj se bomo podali na ustvarjanje fotografij, začeli bomo z zavitim dojenčkom, kar je čudovita priložnost za vključevanje družine. Novorojenčki so zelo radi zaviti in se v tem sprostijo in se počutijo varne, saj so bili zadnjih 9 mesecev v trebuhu in prav to podoživijo. Tu naredimo nekaj fotografij, potem nadaljujemo z mamico, očkom in ostalimi otroci. Po tem se zopet posvetimo samo novorojenčku.
Ponavadi izvedem 3 različne situacije, kar je pa seveda odvisno od novorojenčka do novorojenčka. Naj vas ne skrbijo nesreče na rekvizitih, saj so vsi prilagojeni za pranje in so pred vsakim fotografiranjem oprani z detergentom brez dišav. 10 do 14 dni po našem srečanju vam bom posredovala dostop do online galerije. Takrat lahko pri meni naročite fotoknjige in druge izdelke, ki jih boste prejeli kasneje.

Pred in po fotografiranju

Ključ do uspeha je, kako globoko spi novorojenček. Vedeti morate, da fotografiranje lahko traja tudi do 3 ure, saj se vmes tudi hranimo.
- Hranjenje naj poteka pol ure pred mojim prihodom oz. ko pridete v studio.
- S svojim malčkom se vsaj 1 uro pred mojim prihodom družite, tako da ostane buden pred mojim prihodom.
- Priporočljivo je, da otroka oblečete v oblačila, ki se lahko preprosto slečejo.
- Duda – če jo imate, naj bo prisotna v času fotografiranja, če otročka ne želite navaditi na dudo naj vas ne skrbi, saj je v tem času še ne bo vzel za svojo.
- Nasvet za izbor vaših oblačil:
Bež, bela in krem barva delujejo fantastično ne glede na spol vašega otroka. Poskušamo se izogibati črni barvi, saj želimo ustvariti svetle fotografije.

Lokacija fotografiranja

Ker so novorojenčki v svojih prvih dneh bolj občutljivi, fotografiranje poteka pri vas doma ali pri nas v studiu. Med tem, ko imamo v studiu idealne pogoje, velja za fotografiranje pri vas doma da, se obnesejo spalnice in dnevne sobe, kjer se lahko s podporo rekviitov, ki jih prinesem s sabo, poigramo kar na njih. V kolikor nimate možnosti ogreti sobe, v kateri bo potekalo fotografiranje, mi to sporočite, saj je pomembno, da poskrbimo, da je malček fotografiran v primerni temperaturi. S sabo pripeljem izbor dodatkov in rekvizitov za fotografiranje, ki jih potem uporabimo. Zaželeno je, da je prostor, v katerem bo potekalo fotografiranje malce večji in dovolj svetel, torej, da ima okno z naravno svetlobo.

02
02
fotografiranje nosečnic in slikanje nosečnic boudoir
E: info@sanjas-visuals.si
Pozdravljeni, sem , zanima me fotografiranje . Priporočil vas je . Dosegljiv-a sem na or .
Še nekaj želja in vprašanj, ki jih imam
CLOSE