MENU
Preprosto

ljubezen

SIMPLY LOVE STUDIO

Fotografiranje novorojenčka, nosečnice, dojenčka in družine

Dobrodošli v Simply Love Studiu

Fotograf v Radovljici

Zgodbe iz studia

Mali umetnik - fotografiranje otrok ob prelomnicah

Živijo, sem Sanja, gonilna sila Sanja's Visuals in Simply Love Studia. Sem fotografinja s sedežem v Radovljici. V našem studiu so v ospredju nosečnice, novorojenčki, dojenčki in enoletniki, ki radi pacajo s tortami in čofotajo.

Simply Love Studio je idealen prostor za ustvarjanje mojih naravnih, brezčasnih in toplih družinskih portretov. Studio je v Radovljici, poskrbljeno je tudi za parkirišče in preprost dostop za mamice z dojenčki. Ko zaključite s celostno izkušnjo v našem studiu pa je le nekaj minut od nas veliko izletniških točk, kamor lahko nadaljujete svojo pot - več vam jih povem ob obisku.

Kot mama vem kako pomembne so otroške fotografije in vsi detajli, ki so tako hitro minljivi. Čas, ki ga preživimo v družini z obujanjem spominov je tako lep kot čas, ko jih skupaj delamo.

Ujeti potovanje od nosečnosti do novorojenčka in potem dojenčka je naravnost neverjetno in tako srečna sem, da to lahko ujamem tudi za vas. Vabljeni, da se oglasite v Simply Love Studiu, kjer bomo poskrbeli za celostno izkušnjo fotografiranja. Tu se očetje počutijo dobro, otroci ne želijo odditi, mame pa se lahko prav zato sprostijo ob ustvarjanju čudovitih spominov.

Veselimo se vašega obiska v našem fotografskem studiu.

CLOSE