MENU
Preprosto

ljubezen

SIMPLY LOVE STUDIO

Fotografiranje novorojenčka, nosečnice, dojenčka in družine

Dobrodošli v Simply Love Studiu

Fotograf v Radovljici

Zgodbe iz studia

Božično fotografiranje

Živijo, sem Sanja, gonilna sila Sanja's Visuals in Simply Love Studia. Sem fotografinja s sedežem v Radovljici. V našem studiu so v ospredju nosečnice, novorojenčki, dojenčki in enoletniki, ki radi pacajo s tortami in čofotajo.

Simply Love Studio je idealen prostor za ustvarjanje mojih naravnih, brezčasnih in toplih družinskih portretov. Studio je v Radovljici, poskrbljeno je tudi za parkirišče in preprost dostop za mamice z dojenčki. Ko zaključite s celostno izkušnjo v našem studiu pa je le nekaj minut od nas veliko izletniških točk, kamor lahko nadaljujete svojo pot - več vam jih povem ob obisku.

Ker imam tudi sama otroka vem kako pomembne so otroške fotografije in vsi detajli, ki so tako minljivi. Obožujem opazovanje fotografij iz preteklosti in obujanje spominov, na čas, ki tako hitro mine.

Ujeti potovanje od nosečnosti do novorojenčka in dojenčka je naravnost neverjetno in tako srečna sem, da delam to, kar ljubim. Vabljeni, da se oglasite v Simply Love Studiu. Kjer se tudi očetje počutijo dobro, otroci ne želijo odditi, mame pa se lahko prav zato sprostijo ob ustvarjanju čudovitih spominov.

Veselimo se vašega obiska

CLOSE