MENU
Eloped in Bled Lake
Bea+Carlos (623 of 1108)
intimna Boho poroka Laniše orehov gaj galerija okusov fotograf
Sanja's Visuals

pripovedovalka zgodb pristne ljubezni

Fotografiranje nosečnic, novorojenčkov, porok in boudoir

01
of
04

Romantične, čustvene, brezčasne zgodbe in začinjene z ljubeznijo.

Recept, po katerem je obujanje spominov doživetje, ob katerem priteče kakšna solzica sreče in se nariše nasmeh na obraz. Pri Sanja's Visuals nudimo celostno izkušnjo in fotografiranje nosečnic, novorojenčkov, porok in boudoir. Naš prijeten kreativni prostor je Simply Love Studio in je v Radovljici. Za vaše fotografiranje pa poskrbimo tudi v naravi.

Bled Wedding photographer Slovenia Mountains boho

V čast mi bo poskrbeti za ujete trenutke vaše sreče.

Življenje je čudovit kolaž neprecenljivih trenutkov in spominov, ki skupaj vedno znova prikličejo čustva na plano.

Si želite fotografinjo, ob kateri se boste počutili sproščeno in bo vašo zgodbo ujela, takšno, kot je? Pišite mi na info@sanjas-visuals.si ali pokličita 040 908 663.

Mnenja

https://www.sanjas-visuals.si/boudoir-fotografija/

S Sanjo sva neko poletno dopoldne izkoristili za boudoir fotografiranje. Nisem si mislila, da bo to tako prijetna izkušnja in da bom med fotkanjem tako sproščena. Nad končnim izdelkom je bil (prav toliko ali pa še bolj kot jaz) navdušen moj (zdaj že) mož, ki je moje fotografije kot darilo prejel na poročno jutro.
Sanja, še enkrat HVALA, brez tebe tega presenečenja ne bi bilo. ??? Iz srca priporočam! ❤️

Maja R.

S Sanjo je bilo odlično sodelovati. Izbira lokacije, vodenje fotografiranja je bila odlična. Nežna, prijazna in sproščena oseba, s katero je super sodelovati in ustvari prijetno vzdušje. Midva sva bila zelo zadovoljna, tudi končni rezultat me je izredno presenetil. :) Zelo priporočava :)

Maja K.

Sanja je zelo prijetna fotografinja. Z njo smo se sprostili in iz nas je znala potegniti najboljše. Zna ujeti trenutek. Njene fotografije so nežne, kar mi je še posebej všeč. Hvala za vse.?

Maja L.

Slikanje s 14 dni starim fantkom, ki ni prav rad pred objektivom in ravno tisti dan ne bi rad spal. Kar pomeni, da mora biti clovek kar potrpezljiv in miren. Sanja je veliko vec kot to, clovek z velikim srcem, nasmejana, zelo potrpezljiva, vzela si je ogromno casa za nas da smo lahko fotografiranje izpeljali pri vsem tem pa je zelo profesionalna. Slike pa cudovite!

Špela Š.

Super izkušnja, Sanja obvlada fotografiranje tudi s tistimi, ki nam poziranje ni blizu. Ustvarila je zelo sproščeno vzdušje, fotografije pa so izpadle čudovito. Ima posebno energijo, ki jo začutijo tudi živali in psi z njo zelo radi sodelujejo

Kaja K.

Sanja je enostavno sonček:) Zna poskrbeti, da se pred kamero počutiš sproščeno, ko zagledaš končni izdelek pa itak padeš dol od navdušenja:) Že komaj čakam naslednje fotkanje ;) <3

Tamara S.

Družina na fotografiranju na Jezeru Jasna v Kranjski Gori.

Sanja je svoje delo izvrstno opravila (čeprav je za nas sredi noči prepotovala pol Slovenije in gazila v globoko vodo po ostrem kamenju). Slikanje je potekalo v sproščenem vzdušju, nad rezultati pa sva oba z možem zelo navdušena. Ker me fotoaparat v splošnem "ne mara", sem z izbiro fotografa izredno zahtevna. Te fotke so definitivno presegle vsa moja pričakovanja. Draga Sanja, še se vidimo.

Kaja P.

Fotografiranje je bilo veliko presenečenje s strani moža. Skupaj s Sanjo in izvrstno make up artistko se je presenečenje spremenilo v vrhunsko izkušnjo, ki mi je prinesla popolne spomine v obliki fotografij, ki mi bodo v večni spomin in na katerih se počutim resnično lepo.Mislim da bi morala vsaka ženska v svoj "skrinjici spominov" imeti takšne fotografije in se vedno počutiti tako lepo.
Sanja je vsekakor fotografinja, ki zna to s svojo fotografijo ujeti. Hvala Sanja za prelepe spomine.

Anja S.

boudoir izkušnja v Radovljici

Evo se javljam z vtisi ?

Neverjetna izkušnja, ki je ne bom pozabila!

V življenju trenutki štejejo, pa tudi če so kdaj nekoliko bolj zapeljivi kot običajno in zakaj jih ne bi zabeležili s fotografijami. Sanja in Sarah sta super punci, ne vem, če bi bilo fotografiranje s kom drugim bolj sproščeno in uspešno. Sanja je zorganizirala vse; uredila prostor, se dogovorila s Saro, ki je mimogrede mojstrica ličenja in frizure (hvala Sanja, da si pripeljala ravno njo, Sara je predana svojemu delu in je ves čas fotografiranja še dopolnjevala moj videz), motivirala, podajala različne ideje, skrbela za sproščeno vzdušje in smeh in kar je na koncu najbolj štelo, je vse našteto pripeljalo do čudovito ujetih pristnih trenutkov v objektiv.

Fotografije so fenomenalne! Vse skupaj, fotografije in usb ključek, pa na koncu še lično spakirano v elegantno škatlico, ki je prelep spomin. Hvala obema, super tim sta in s takim pristopom delajta še naprej!

T.

Boudoir izkušnja je dogodek, ki bi si ga morala vsakih deset let podariti vsaka ženska. No, lahko vam jo podari tudi kdo drug! Sicer pa mi je neizmerno žal, da nisem tega naredila že 10 let nazaj, ker bi bilo užitek primerjati fotografije med seboj.

Ko izbirate, kje se boste fotografirale, ne zanemarite, da posebno vlogo pri fotografiranju odigra fotograf in vizažist. Gre namreč za fotkanje, ko razgalimo bistveno več sebe kot običajno.
Tukaj vam bosta Sanja in Sarah v veliko oporo. Sarah z makeupom in frizuro naravnost raztura, počutila sem se prava zapeljivka, ker se vidi v iskri v očeh na kar nekaj fotografijah. Ravno to pa je tisto, kar uspe v meni odkriti samo dober fotograf.
Sanja je ustvarila izjemno sproščeno vzdušje, na trenutke zabavno, za kakšno sliko tudi resno, vsekakor pa je zelo potrpežljiva in upošteva želje, kar je njena velika odlika. Sarah je bila ves čas nekje okoli, bodisi z likalnikom za lase ali čopičem, vedno na voljo za še kakšno izboljšavo.

Obema se zahvaljujem za prečudovito izkušnjo, verjetno pa jima bo še dolgo hvaležen moj fant, ki je fotografije dobil za darilo in bil nad njimi več kot navdušen.

Mojca

CLOSE