MENU
Boudoir izkušnja Sanjas Visuals
boudoir izkušnja v Radovljici
boudoir izkušnja v Radovljici
boudoir izkušnja v Radovljici
Prebudite

boginjo v sebi

Boudoir izkušnja s Sanja's Visuals

01
of
04

Prebudite boginjo v sebi

Boudoir izkušnja je vse več, kot le fotografiranje v čudovitem spodnjem perilu in postavitvah, ki poudarijo tvojo lepoto. Boudoir izkušnja temelji na tem, da, na plan privabimo tvojo notranjo samozavest in ujamemo tiste malenkosti, ki odražajo tebe, zapeljivo, čudovito in samozavestno žensko.

Je čas, da te ujamemo v vsej tvoji gracioznosti in zapeljivosti? Jo pomagamo obuditi in ujeti na fotografije? Vabljene na Boudoir izkušnjo, kjer preko celotnega procesa ličenja, priprave na fotografiranje, vodenja in fotografiranja obudite boginjo v sebi - ker to je pač tisto, kar včasih potrebujemo... Ravno zato je boudoir fotografiranje pri nas celostna Boudoir izkušnja.

Kot zanimivost, boudoir izkušnjo so si pri nas do sedaj privoščile ženske ob različnih prelomnicah (30 in 40 rojstni dan, po porodu, pred zanostivijo, po ločitvi, pred poroko, za valentinovo, božično druženje prijateljic itd...).

Še bolj zanimivo je, da je tudi kakšen partner že pripeljal drago, ji celo vse spakiral in pripravil neverjetno presenečenje ... Spet drugi so poskrbeli za darilne bone. Saj veste, včasih pač potrebujemo malo poguma - lahko nam ga pomagajo najti drugi.

Vabljene na izkušnjo, ki bi si jo vsaka morala privoščiti vsaj enkrat v življenju - vsaj tako pravijo dame, ki naju pridejo obiskat. Naj vam še zaupam, da vaše fotografije ostanejo za vas in vaše izbrance in so čudovito darilo ob obletnici poroke, poroki, rojstnem dnevu, za valentinovo.... Vaš dragi bo očaran in začaran, a vedno znova poudarjam, da so boudoir fotografije največje darilo zate.

Zaslužiš se počutiti lepo, čutno in zapeljivo.

Vabljene na Boudoir izkušnjo.

Boudoir izkušnja

Boudoir izkušnja Sanjas Visuals

BOUDOIR IZKUŠNJA

SANJA'S VISUALS

Boudoir fotografiranje zajema

alt=˝boudoir izkušnja v Ljubljani in Bledu˝

01.

LIČENJE IN FRIZURO

Profesionalna umetnica ličenja bo iz vas izvabila samozavest, zapeljivost in dobro počutje.

02.

ČUDOVITO LOKACIJO

Za dobro počutje je pomembna tudi čudovita lokacija, zato je naša kulisa predvsem oaza dobrega počutja.

alt=˝boudoir izkušnja v Ljubljani in Bledu˝

03.

FOTOGRAFIRANJE

Pred in med fotografiranjem svetujem in vodim, saj prav tako iz vas izvabim sproščenost in čudovite fotografije.

CLOSE