MENU
Sanja's Visuals

pripovedovalka zgodb pristne ljubezni

Zakladnica spominov

poročnofotografiranje-boho-poroka (85 of 109)
druzinsko-fotografiranje-nosecnisko-fotografiranje-otrok-obleka-nosecnica-bled (7 of 7)
druzinsko-fotografiranje-nosecnisko-fotografiranje-otrok-obleka-nosecnica-bled (5 of 7)
druzinsko-fotografiranje-nosecnisko-fotografiranje-otrok-obleka-nosecnica-bled (6 of 7)
wedding-porocno-fotografiranje-slovenian-wedding-fotograf-poroka-porocni (1 of 289)
wedding-porocno-fotografiranje-slovenian-wedding-fotograf-poroka-porocni (80 of 289)
fotografiranje_poroka_grad_black_wedding_eloped (167 of 168)

Romantične, čustvene, brezčasne in začinjene z ljubeznijo.

Recept, po katerem je obujanje spominov doživetje, ob katerem priteče kakšna solzica sreče in se nariše nasmeh na obraz.

V čast mi bo poskrbeti za ujete trenutke vaše sreče.

Življenje je čudovit kolaž neprecenljivih trenutkov in spominov, ki skupaj vedno znova prikličejo čustva na plano.

Si želite fotografinjo, ob kateri se boste počutili sproščeno in bo vašo zgodbo ujela, takšno, kot je? Pišite mi na info@sanjas-visuals.si ali pokličita 040 908 663.

Mnenja

S Sanjo sva neko poletno dopoldne izkoristili za boudoir fotografiranje. Nisem si mislila, da bo to tako prijetna izkušnja in da bom med fotkanjem tako sproščena. Nad končnim izdelkom je bil (prav toliko ali pa še bolj kot jaz) navdušen moj (zdaj že) mož, ki je moje fotografije kot darilo prejel na poročno jutro.
Sanja, še enkrat HVALA, brez tebe tega presenečenja ne bi bilo. 👏👍👌 Iz srca priporočam! ❤️

Maja R.

S Sanjo je bilo odlično sodelovati. Izbira lokacije, vodenje fotografiranja je bila odlična. Nežna, prijazna in sproščena oseba, s katero je super sodelovati in ustvari prijetno vzdušje. Midva sva bila zelo zadovoljna, tudi končni rezultat me je izredno presenetil. :) Zelo priporočava :)

Maja K.

Sanja je zelo prijetna fotografinja. Z njo smo se sprostili in iz nas je znala potegniti najboljše. Zna ujeti trenutek. Njene fotografije so nežne, kar mi je še posebej všeč. Hvala za vse.💓

Maja L.

Slikanje s 14 dni starim fantkom, ki ni prav rad pred objektivom in ravno tisti dan ne bi rad spal. Kar pomeni, da mora biti clovek kar potrpezljiv in miren. Sanja je veliko vec kot to, clovek z velikim srcem, nasmejana, zelo potrpezljiva, vzela si je ogromno casa za nas da smo lahko fotografiranje izpeljali pri vsem tem pa je zelo profesionalna. Slike pa cudovite!

Špela Š.

Super izkušnja, Sanja obvlada fotografiranje tudi s tistimi, ki nam poziranje ni blizu. Ustvarila je zelo sproščeno vzdušje, fotografije pa so izpadle čudovito. Ima posebno energijo, ki jo začutijo tudi živali in psi z njo zelo radi sodelujejo

Kaja K.

Sanja je enostavno sonček:) Zna poskrbeti, da se pred kamero počutiš sproščeno, ko zagledaš končni izdelek pa itak padeš dol od navdušenja:) Že komaj čakam naslednje fotkanje ;) <3

Tamara S.

Sanja je svoje delo izvrstno opravila (čeprav je za nas sredi noči prepotovala pol Slovenije in gazila v globoko vodo po ostrem kamenju). Slikanje je potekalo v sproščenem vzdušju, nad rezultati pa sva oba z možem zelo navdušena. Ker me fotoaparat v splošnem "ne mara", sem z izbiro fotografa izredno zahtevna. Te fotke so definitivno presegle vsa moja pričakovanja. Draga Sanja, še se vidimo.

Kaja P.

Fotografiranje je bilo veliko presenečenje s strani moža. Skupaj s Sanjo in izvrstno make up artistko se je presenečenje spremenilo v vrhunsko izkušnjo, ki mi je prinesla popolne spomine v obliki fotografij, ki mi bodo v večni spomin in na katerih se počutim resnično lepo.Mislim da bi morala vsaka ženska v svoj "skrinjici spominov" imeti takšne fotografije in se vedno počutiti tako lepo.
Sanja je vsekakor fotografinja, ki zna to s svojo fotografijo ujeti. Hvala Sanja za prelepe spomine.

Anja S.

CLOSE