Elegantne. Nežne. Brezčasne. | www.sanjas-visuals.si
MENU
Družina na fotografiranju na Jezeru Jasna v Kranjski Gori.
Boudoir nosečnica fotografiranje nosečniško fotografiranje ljubljana gorenjska maribor maternity boudoir studijsko fotografiranje nosečnice
Fotografiranje novorojenčka v studiu ali doma na gorenjskem in v Ljubljani.
Par pleše v času sončnega zahoda in fotografiranja na gorenjskem v Završnici in srečno pričakuje novorojenčka. Zabavno fotografiranj nosečnice ob sončnem zahodu na gorenjskem.
Boudoir nosečnica fotografiranje nosečniško fotografiranje ljubljana gorenjska maribor maternity boudoir
Zakladnica spominov

in obujanje čustev.

Fotografiranje novorojenčkov, nosečnic, dojenčkov in družine.

01
of
04

Spomin,

ki nikoli ne zbledi.

Še preden se zavemo iz tistih 52 cm, ki smo jih nežno stiskali k sebi, kar naenkrat zraste malček, ki se ne more ustaviti in beži, saj želi raziskovati ta svet, svet poln čudes.

Tako je, še preden se zavemo odrastejo, a še dobro, da vse te spomine lahko zapišemo. Fotografija nam daje možnost ohranjanja spominov na tiste čudovite male rokice, prstke na nogah, veselje, solze sreče in pravljične trenutke.

Zaupajte mi pripoved svoje zgodbe preko čudovitih fotografij, ki bodo večen spomin.

Na voljo so paketi fotografiranja za nosečnice, novorojenčke, časovnica, družino, otroka, fotografiranje v porodnišnici, prvi rojstni dan
ali pa kar tako za spomin na čudovite dni. Pripravim vam tudi fotoknjige, lesene zakladnice spominov s fotografijami in usb ključki, platna in namizne personalizirane fotostojala. Na voljo so tudi nosečniške obleke.

Pišite mi za ponudbo.

Veselim se vašega sporočila!

CLOSE