3 nasveti za boudoir fotografiranje v naravi

Boudoir fotografiranje v naravi bo vedno imelo posebno mesto v mojem srcu, saj omogoča premagati ranljivost, zbrati pogum in zaupanje v samega sebe ter hkrati vzbuja občutek povezanosti z naravo. Pri nas je boudoir še vedno precej tabo, boudoir izven spalnice oz. studia pa še toliko bolj, zato se mi zdi pomembno, da z vami delim tri nasvete, ki vam bodo omogočile razumevanje boudoir fotografiranja v naravi in vam pomagale pri odločitvi, kje bi rade, da poteka vaše fotografiranje.

Boudoir v naravi

Boudoir torej zapeljiva fotografija, ki je večinoma intimna in romantična, včasih tudi erotična je posebno doživetje za vsako od nas. Že sama ideja, da bi si priskrbele boudoir izkušnjo je velikokrat vprašljiva, saj vedno znova pozabljamo na to, da smo prelepe in prevečkrat ugotavljamo katere pomankljivosti imamo. Moj cilj je, da spregledamo, kako zelo smo privlačne, kako zelo lahko v fotografijah ujamemo individualnost vsake posameznice in kako proslaviti svoje telo, svoje krivulje… Cilj je poleg lepih fotografij tudi, da se sprostimo, cenimo svojo lepoto in se zabavamo. Boudoir je prava priložnost za kaj takšnega.

 

Prava lepota prihaja od znotraj. 

 

Zakaj na prostem?

Navdih za boudoir fotografiranje v naravi sem dobila že pred časom, vendar je bilo potrebno počakati na pravo priložnost, ki pa je prišla kot strela z jasnega. Kontaktirala me je nevesta, ki se je odločila, da svojega dragega preseneti z boudoir fotografijami, ki pa bi bile namesto v spalnici narejene v objemu narave. In saj veste, vesolje, kar si želiš pride in idelane stranke torej stranke, ki si želijo tisto, kar si želiš sam pridejo ob svojem času. Zakon privlačnosti, bi rekla :).

 

Kako se pripraviti na boudoir v naravi?

Če ste bolj sramežljivega tipa in si želite, da bodo srečanja z drugimi obiskovalci minimalizirana je fotografiranje najbolje opraviti med tednom dopoldne. Na tovrstna fotografiranja vedno vzamemo s seboj tudi tuniko ali spalno srajčko, ki jo lahko uporabimo, če nam bo na lokaciji neudobno. Pri boudoir fotografiranju je pomembno, da se počutite varno in zapeljivo, saj je le takrat to lahko zabavna izkušnja.

Kako pripraviti koncept?

Vsako navdušuje nekaj drugega zato je pomembno, da se pred samim fotografiranjem pogovoriva o željah in konceptu, ki bi ga želela imeti ujetega na svojih fotografijah. Je to romantično, bohemsko, svetlo, temačno… Rada pripravljam različne koncepte za fotografiranje zato je pomembno, da vse želje skomuniciramo pred samim dogodkom, saj prav tako lahko presežemo pričakovanja in želje, ki se skrivajo globoko v nas.

Za rezervacije in pripravo koncepta fotografiranja, drage dame sem na voljo na info@sanjas-visuals.si. Se veselim!

 

Boudoir fotografija – rezerviraj termin